The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Medical Advisor

05.11.2018 REF: O180125

Organization

Description of the Position

Als Medical Advisor ben jij voor collega's en artsen/wetenschappers de inhoudelijke kennisspecialist over jouw indicatiegebied en aanspreekpunt voor wetenschappelijk onderzoek.
Je deelt je wetenschappelijke kennis in het veld en weet op hoog niveau met artsen en wetenschappers partnerships op te bouwen. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor het signaleren en beoordelen van (lokale) onderzoeksmogelijkheden, het opzetten, begeleiden van trials. Ook het presenteren van medisch wetenschappelijke informatie, het coördineren van adviesraden, het opzetten van (geaccrediteerde) nascholingen en het leiden van medische projecten behoort tot je taken.
Daarnaast ben je betrokken bij de strategische ontwikkelingen in je indicatiegebied en werk je in samenwerking met sales & marketing plannen uit om de verantwoordelijke producten goed te positioneren.

Beknopt overzicht van taken en verantwoordelijkheden:
- Zorgdragen voor voldoende niveau van interne wetenschappelijke kennis, door deelname aan multidisciplinaire teams, door het verzorgen van interne scholing en presentaties
- Verantwoordelijk voor het opbouwen van strategische relaties met artsen en wetenschappers in het indicatiegebied
- Bijdragen aan opstellen en uitvoeren van Strategisch Plan
- Signaleren, beoordelen, opstarten en monitoren van wetenschappelijk onderzoek
- Opzetten van o.m. geaccrediteerde nascholingen, medische projecten (afhankelijk van Strategisch Plan) en Advisory Boards
- Zorgdragen voor het onderhouden van clinical expertise, door o.m. bijwonen van relevante symposia, wetenschappelijke workshops, CME-events en literatuurstudie.

Demands of the Position

- Ph.D degree in (bio)medische richting, bij voorkeur M.D
- Tenminste enige ervaring als MSL
- Communicatief sterk, zowel mondeling als schrifteljk
- Uitstekende beheersing van de Engelse taal
- Verbinder, analytisch sterk, in staat om plannen om te zetten in daadwerkelijke acties

Terms of Employment

32-40 uur p/w Uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruime groei- en ontwikkelmogelijkheden

Recruitment voor Nederland

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Recruitment voor België

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!