The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Medical Science Liaison

05.11.2018 REF: O180123

Organization

The Medical Company

Description of the Position

Als Medical Science Liaison ben jij de spin in het web tussen de Key Opinion Leaders enerzijds en de interne organisatie waarvoor je werkt, anderzijds. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met de artsen en zorgverleners in jouw indicatiegebied, waarbij je wetenschappelijke informatie met hen deelt maar ook markt- en andere informatie genereert, welke je deelt met de interne organisatie. Dit doe je in multidisciplinaire teams, of via presentaties.
Daarnaast ben je betrokken bij het signaleren van onderzoeksmogelijkheden en het daadwerkelijk opzetten en monitoren van wetenschappelijk onderzoek.

Taken en verantwoordelijkheden beknopt:
- zorg dragen voor overdracht van relevante wetenschappelijke informatie voor artsen en andere zorgverleners in je indicatiegebied;
- genereren van markt- en andere relevante informatie via de gesprekken 'in het veld'
- nauwe samenwerking met Medical Advisor(s) teneinde onderzoeksmogelijkheden te kwantificeren en te ontwikkelen tot IIT's (investigator initiated trials);
- deelnemen aan multidisciplinaire interne teams (bijv Brand Team) teneinde marktinformatie te delen en relevante input te leveren voor de interne collega's wat betreft 'jouw' indicatiegebied.

Demands of the Position

- Ph. D in (bio)medische richting
- Enige werkervaring in de healthcare industrie gewenst, bijvoorbeeld als CRA
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Uitstekende beheersing van de Engelse taal
- Zelfstarter, aanpakker, doener, leergierig

Terms of Employment

32-40 uur per week, in overleg Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Recruitment voor Nederland

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Recruitment voor België

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!