The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Hoe werkt het?

We willen je graag ontmoeten. We praten met je over je werkervaring, je ambities en je drijfveren.  Bij een passende aanvraag van een onze opdrachtgevers, nemen we contact met je op en kijken we samen welke ontwikkelpunten je nog hebt het licht van deze opdracht. Een samenvatting hiervan, met jouw sterke en ontwikkelpunten, en een trainings- en coachings voorstel, wordt naar het bedrijf gestuurd. 

Als de opdrachtgever en jij positief zijn, ga je daar zo snel mogelijk beginnen. Samen met jou verfijnen we eerst nog het ontwikkelplan om ervoor te zorgen dat je je taken optimaal kunt uitvoeren. 

Gedurende de hele opdracht vindt regelmatige coaching door onze Medical Team Manager plaats.

Na afloop van de opdracht gaan we samen op zoek naar een nieuwe opdracht die past bij de door jou opgedane ervaring, en je ontwikkelingsplan. 

Zo doe je in de loop van de tijd steeds meer ervaring en kennis op, en word je steeds meer een all round Medical Affairs Professional. 

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

+31 (0)88 656 0010+32 1 679 5440