The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Voorbeeld Functies

Wat voor taken en verantwoordelijkheden zou je op je kunnen nemen?

Tijdelijke waarneming van Medical Affairs functies, zoals bijvoorbeeld: 

 • MSL 
  een van de belangrijkste taken van de MSL is het onderhouden van contact met External Experts, en het delen van wetenschappelijke informatie in het zorgveld. De MSL is een groot deel van zijn tijd ‘in het veld’ om met verschillende artsen te spreken, geeft wetenschappelijke presentaties en zet wetenschappelijke en zorg verbeterende projecten op.

 • Medical Advisor 
  De Medical Advisor is de wetenschappelijk expert van het team, voor zowel de interne collega’s, als voor de External Experts in het zorgveld. Veel voorkomende taken van de Medical Advisor zijn het maken en reviewen van materialen en informatie voor zowel patiënten, artsen, en interne collega’s, het geven van trainingen en wetenschappelijke presentaties en het opzetten van wetenschappelijke en zorgverbeter-trajecten.

 • Medical Information Officer/Manager
  De Medical Information Officer of Manager beantwoordt medische vragen van zorgverleners of patiënten over de producten van de werkgever. Deze antwoorden kunnen zowel per mail als telefonisch worden gegeven en dienen te voldoen aan de richtlijnen van de werkgever.

 • Medical Trainer
  De Medical Trainer schrijft, ontwerpt en geeft training aan interne en externe stakeholders over ziektebeeld of product. De training dient te worden afgestemd op het niveau en de behoeftes van de trainees.

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

+31 (0)88 656 0010+32 1 679 5440