The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Wat kunnen we voor je doen?

Heb jij een (para-)medische opleiding? Werk je al in de farmaceutische industrie en wil je jezelf verder ontwikkelen? Werk jij nog niet in de farmaceutische industrie maar zou je dat wel willen?  

The Medical Company wil je dan graag ontmoeten om te bespreken of wij iets voor jou kunnen betekenen! 

Wij detacheren hoogopgeleide professionals bij verschillende bedrijven voor uiteenlopende projecten of interim functies binnen Medical Affairs. Gedurende je werk bij onze opdrachtgevers, ontvang je vanuit TMC passende training en coaching die jou helpt je werk beter te doen en jou in staat stelt te groeien. Dit leggen we ook vast in een persoonlijk ontwikkelplan (POP).

De taken en verantwoordelijkheden binnen de medische afdeling kunnen erg uiteenlopen. Afhankelijk van de levensfase van het product, en de verdeling van verantwoordelijkheden binnen het bedrijf waarin je werkt, zijn de taken heel verschillend. Bij de ene functie zul je bijvoorbeeld veel gesprekken hebben in het veld en daarbij ook Advisory Boards organiseren, terwijl bij een volgende positie de nadruk juist ligt op het kunnen lezen, interpreteren en doorvertalen van wetenschappelijke data. Dit maakt de medische afdeling fascinerend en uitdagend, en soms ook lastig om te doorgronden.

Bij The Medical Company geven wij je de kans om je te ontwikkelen tot een allround Medical Affairs Professional, door strategische bemiddeling, de juiste training en regelmatige coaching. Door deze training en coaching kun je uitdagingen aangaan die je alleen misschien niet had aangedurfd, en krijg je de kans om verschillende onderdelen van de medische afdeling te ervaren. 

Wat betekent strategische bemiddeling? We doen dit door jou te detacheren op een plek die een beetje in, en een beetje buiten je comfort zone ligt. Wat jij mist aan ervaring en/of kennis vangen wij op door gerichte training en coaching. Hierdoor krijgt de afdeling wat zij nodig heeft, en ontwikkel jij je op een prettige en snelle manier. 

Een win-win situatie dus!

Als een opdracht is afgelopen, gaan we samen op zoek naar een volgende plek, waar je je nieuwe ervaring in kunt zetten, en er nog wat extra bijleert. Hierdoor ontwikkel je je steeds iets verder.

De training en coaching die The Medical Company je kan bieden,  wordt gegeven door een ervaren Medical Team Manager en zorgt ervoor dat zowel je vakspecifieke kennis als  vaardigheden worden versterkt.

Staat de juiste job er voor jou nog niet tussen? Of ben je geïnteresseerd in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

+31 (0)88 656 0010+32 1 679 5440